Lecție Gratuită

ÎNSCRIE-TE LA O LECȚIE GRATUITĂ

Fă primul tău pas in lumea muzicii, împreună cu noi.

Lecția gratuită sau lecția de testare a aptitudinilor muzicale este o ședință în care vei face cunoștință cu profesorul care îți va evalua aptitudinile muzicale și care te va introduce în lume muzicii.

Fă primul pas ca visul tău

să devină realitate!

În această lecție profesorul te va îndruma în legătură cu ce ai nevoie pentru a putea cânta la chitară, cât timp trebuie să dedici studiului, cum îți alegi instrumentul (în cazul în care nu ai unul deja) etc. astfel încât să poți ajunge să cânți ceea ce îți dorești tu să cânți.

PĂREREA CURSANȚILOR

Vezi ce spun ceilalti cursanți despre noi

Din dorința de a-mi găsi un nou hobby, am început să iau lecții de chitară. În scurt timp, au reușit să înlăture monotonia din viața mea. Știu că am o oră pe săptămână în care pot face ceva recreativ doar pentru mine, lucru de care aveam nevoie. Mediul plăcut de la Music Crew a transformat muzica într-un moment de „self-care”.

Andrei M.

Îmi doream să cunosc oameni și să socializez mai mult, însă nu știam cum pot îmbina asta cu pasiunea mea pentru muzică până să încep cursurile la Music Crew. Am cunoscut noi prieteni cu care am format o trupă și mă simt foarte împlinită!

Andreea G.

Cursuri moderne pline de profesionalism și dragoste față de muzică! Atât implicarea profesorilor, cât și tehnologia utilizată m-au impresionat. Recomand Music Crew pentru un parcurs relaxant și eficient în lumea muzicii!

Eduard A.

Sub îndrumarea profesorilor de la Music Crew, am învățat să cânt cântecele mele favorite și mă pot mândri cu asta. M-am simțit înțeles și am primit ajutorul de care aveam nevoie, chiar și când mi-a fost greu să pricep anumite noțiuni. Acum simt că pot cânta orice vreau dacă depun efortul necesar!

Mihai I.

Completează formularul de mai jos și înscrie-te la prima ta
LECȚIE GRATUITĂ!