Cursuri Pian

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE DE PIAN

Acest curs te va ajuta să înțelegi atât pianul cât și muzica în toată complexitatea ei.

Pianul este un instrument muzical utilizat foarte des atât în genurile muzicale populare cât și în genurile muzicale academice.

Cursul de pian îți oferă oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile și pasiunea pentru acest instrument magnific.

Fie că ești un începător curios sau un pianist intermediar în căutare de îndrumare și îmbunătățire, cursul nostru este conceput pentru a-ți oferi resursele și cunoștințele necesare pentru a-ți atinge obiectivele muzicale. Dorim să-ți oferim un mediu inspirațional și susținător, unde poți învăța tehnicile corecte, să interpretezi cu expresivitate și să înțelegi teoria muzicală relevantă. Cu ajutorul profesorilor noștri talentați și dedicați, vei primi feedback constructiv și îndrumare personalizată pentru a-ți îmbunătăți performanța și a-ți cultiva stilul muzical unic.

Scopul nostru este să te transformăm într-un pianist sigur pe abilitățile sale, capabil să creeze muzică emoționantă și să se bucure de fiecare moment petrecut în fața pianului. Indiferent de visele și aspirațiile tale muzicale, cursul nostru de pian își propune să te însoțească într-o călătorie minunată de explorare și creștere, oferindu-ți instrumentele necesare pentru a-ți atinge potențialul muzical și a te bucura de frumusețea interpretării pianistice.

Cu fiecare sunet, pianul te invită să te lași dus de valul muzicii, să te pierzi în armonii și să descoperi frumusețea ascunsă în sunetele sale. Îți oferă posibilitatea de a crea, de a explora și de a evolua în arta sunetelor, devenind partener de nădejde pe drumul tău muzical. Pianul nu este doar un instrument, ci o lume în care te poți pierde și te poți regăsi, o sursă infinită de inspirație și emoție. Indiferent dacă ești începător pasionat sau ai deja o experiență în domeniu, acest curs este perfect pentru tine. Vei fi ghidat de către profesori talentați și dedicați, care îți vor împărtăși cunoștințele lor profunde și te vor inspira să te dezvolți la maxim.

CHITARA NU A FOST NICICÂND MAI SIMPLĂ

folosim tehnologie
de ultimă generație

Faptul că folosim tehnologie de ultimă generație te va AJUTA să înțelegi mai ușor lucrurile pe care de altfel le-ai înțelege într-un timp mult mai lung.

TU ALEGI CUM VREI SĂ ÎNVEȚI

Îți punem la dispoziție două moduri de a învața să cânți

Cursuri Individuale​

Cursurile individuale au ca scop studiul într-o manieră adaptabilă fiecări cursant în parte. Atenția profesorului este îndreptată doar asupra ta, astfel încât să poți stăpâni instrumentul în cel mai scurt timp posibil.
Nu numai că te vom învăța tehnicile și secretele noastre, dar te vom și ajuta să-ți dezvolti auzul muzical astfel încât vei putea să înveți mai repede melodii noi.

Grupuri muzicale

Te-ai visat vreodată căntănd într-o trupă? Acum este șansa ta.
Vino la cursurile de grup împreună cu prietenii și puteți studia împreună arta muzicii nu numai din placere, dar și pentru a vă dezvolta o carieră în muzică. Iar dacă încă nu ți-ai găsit colegii de trupă, nu este nicio problemă. Îți vom găsi noi colegi în cadrul școlii, dornici să cânte împreună cu tine.
Grupuri muzicale au ca scop dezvoltarea creativității, abilității de lucru în echipă și creșterea motivației. Pentru a putea deveni muzician trebuie să cunoști alți muzicieni.

Fă primul pas ca visul tău să devină realitate!

Alege abonamentul potrivit nevoilor tale

ȘEDINȚĂ INDIVIDUALĂ

LECȚII INDIVIDUALE
RON 109
99 /sedinta
 • o ședință de curs
 • suport video / pdf / audio
 • rezervarea unui orar recurent
 • acces la resursele Music Crew
 • acces în grupul de suport

ABONAMENT LUNAR

LECȚII DE GRUP
RON 139
96 /luna
 • 4 ședințe de grup
 • suport video / pdf / audio
 • rezervarea unui orar recurent
 • acces la resursele Music Crew
 • acces în grupul de suport

ABONAMENT LUNAR

LECȚII INDIVIDUALE
RON 359
96 /luna
 • 4 ședințe de curs
 • suport video / pdf / audio
 • rezervarea unui orar recurent
 • acces la resursele Music Crew
 • acces în grupul de suport

ABONAMENT 3 LUNI

LECȚII INDIVIDUALE
RON 1019
88 /3 luni
 • 12 ședințe de curs
 • suport video / pdf / audio
 • rezervarea unui orar recurent
 • acces la resursele Music Crew
 • acces în grupul de suport
PAREREA CURSANTILOR

Din dorința de a-mi găsi un nou hobby, am început să iau lecții de chitară. În scurt timp, au reușit să înlăture monotonia din viața mea. Știu că am o oră pe săptămână în care pot face ceva recreativ doar pentru mine, lucru de care aveam nevoie. Mediul plăcut de la Music Crew a transformat muzica într-un moment de „self-care”.

Andrei M.

Îmi doream să cunosc oameni și să socializez mai mult, însă nu știam cum pot îmbina asta cu pasiunea mea pentru muzică până să încep cursurile la Music Crew. Am cunoscut noi prieteni cu care am format o trupă și mă simt foarte împlinită!

Andreea G.

Cursuri moderne pline de profesionalism și dragoste față de muzică! Atât implicarea profesorilor, cât și tehnologia utilizată m-au impresionat. Recomand Music Crew pentru un parcurs relaxant și eficient în lumea muzicii!

Eduard A.

Sub îndrumarea profesorilor de la Music Crew, am învățat să cânt cântecele mele favorite și mă pot mândri cu asta. M-am simțit înțeles și am primit ajutorul de care aveam nevoie, chiar și când mi-a fost greu să pricep anumite noțiuni. Acum simt că pot cânta orice vreau dacă depun efortul necesar!

Mihai I.